• Transportbedrijf

Voor uw transport staan wij klaar!

Transportbedrijf

Wij hebben 15 tankwagens, 3 kipperopleggers, 2 containerwagens en een semi-dieplader voor u klaar staan die u van dienst kunnen zijn in het transport van:
 • vloeibare- en vaste mest
 • slib
 • bentoniet
 • boorspoeling
 • water
 • andere vloeibare stoffen
 • zand
 • grind
 • grond
 • (gebroken) puin
 • containers
 • GMP transport (o.a. granen, maïs, conserven, etc.)
 • afval
 • dieplader transport
Containerwagen
Mest Transport
Voor alles wat met mest te maken heeft bent u bij ons op het juiste adres. Wij gaan hier zeer vakkundig mee om en kunnen u van dienst zijn met aan -en afvoer, mestverwerkingsplicht, transport en uitrijden op de juiste manier. Op al onze wagens is bemonsteringsapparatuur aanwezig die monsters kunnen nemen van de mest. Deze monsters worden geanalyseerd zodat u exact kunt zien hoeveel fosfaat en stikstof er in de vracht aanwezig zijn. Op dit moment hebben wij 14 tankwagens uitgerust met AGR-GPS en weegsysteem. Onze containerwagens zijn ook uitgerust met AGR-GPS om geregistreerd vaste mest te transporteren. Tevens zijn wij geheel op de hoogte van de regels en veranderingen op het gebied van mest. Verder kunnen wij u nog spuiwater leveren.

Live Mestmeting

Wij kunnen uw mest Live analyseren tijdens het verpompen!

Hierbij meten wij Stikstof (N), Fosfaat (P), Kali (K) en drogestof.

Er kan nu direct gestuurd worden met deze gegevens tijdens het uitrijden van de mest.

Vraag nu naar de mogelijkheden van deze NIRS-techniek!

Mest transport Mest monster Mest transport
Container transport
Wij zijn ook actief met 2 containerwagens deze hebben een groot assortiment aan uitrustingsmogelijkheden. Zoals diverse containerbakken, van 18 m3 tot 30 m3. Bij iedere containerwagen hebben wij 2 vacuümtanks, waarbij op de containerwagen een 14 m3 tank ligt en op de aanhanger een 22 m3 tank ligt, dit is ideaal bij een krappe laad- en/of losplaats. Met 18 m3 containers kunnen we zand/grond/grind/puin/afval rijden. Ook hebben wij diverse vloeistofdichte containers die wij kunnen gebruiken bij deze wagens voor bijvoorbeeld baggertransport, maar ook als opslag container gebruikt kunnen worden op iedere locatie. Verder kunnen wij met deze wagens GMP transport voor u uitvoeren.
Kipper transport
In ons wagenpark hebben wij drie kipperopleggers met hydraulische kleppen, voor het transporteren van o.a. zand, grond, puin, baggerslib en boorzand.
Bentoniet Transport
Een groot deel van de tankopleggers zijn vacuümtanks, we hebben er zelfs vacuümwagens bij die over een afstand van 100 meter kunnen zuigen. Deze worden veel gebruikt voor het transport van bentoniet en baggerslib. Dagelijks transporteren wij boorspoeling / bentoniet van en naar diverse boorlocaties door het hele land of zorgen ervoor dat deze word afgevoerd naar een erkende stortplaats. Ook zijn wij actief in België en Duitsland en hebben hier de juiste afzet. Ook hebben we diverse mogelijkheden voor tijdelijke opslag van bentoniet / boorspoeling, ook op locatie.Bentoniet opslag

Bentoniet transport

Bentoniet transport Bentoniet transport
Alle transportmiddelen worden regelmatig ingezet bij calamiteiten. Zoals bijvoorbeeld het afvoeren van water of rioolslib. We hebben al diverse malen bewezen een grote hoeveelheid in korte tijd te kunnen verzetten.

fotos de kuipbotlektunnel

Transport met semi-dieplader (90 cm hoog), voor het vervoer van o.a. machines, materialen en producten.
Semi-dieplader
Gladheidbestrijding

IMG_0065IMG_0061

IMG_0060

Al vele jaren zijn wij ieder winterseizoen actief met het bestrijden van de gladheid op de provinciale wegen in de regio west-brabant. Wij verzorgen daarbij de coördinatie, laden met shovel, zoutstrooien en sneeuwploegen.
Sinds 2007 rijden wij ook met een containerwagen in de gladheidbestrijding van de wegen in de gemeente Woudrichem.
Gladheidbestrijding Gladheidbestrijding